Hurtig levering 🖤 Udvidet kundeservice - også lørdag og søndag 🖤 Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Cart

Din kurv er tom

Marbea Beauty er en beauty- og kosmetikwebshop, hvor kvalitet og æstetik er i fokus.

Marbea betyder marmor på rumænsk og udtales ligesom man i daglig tale udtaler den eksklusive og luksuriøse spanske feriedestination Marbella.

Marbea Beauty er stiftet på baggrund af min egen passion for skønhed og beauty. Jeg har nøje udvalgt alle de mærker, du finder på min webshop. Jeg har nemlig selv stået med selvbruner, der gjorde mig helt orangestribet og en vippeserum, der ikke gav de lange bambivipper, jeg ellers havde håbet på. Jeg er derfor meget glad og stolt af at kunne byde dig velkommen hos Marbea Beauty, hvor du netop finder kvalitetsprodukter, der holder, hvad de lover, og hvor kun det bedste er godt nok.

Jeg arbejder med skønhed og sundhed ud fra en holistisk tankegang (dvs. jeg ser sundhed og skønhed ud fra et helhedsbillede), hvor min uddannelsesbaggrund som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed spiller en afgørende rolle. Jeg tror på, at skønhed starter indefra - et indre, der er i balance, er nøglen til en smuk flot hud og en god udstråling. Passer du samtidig på din hud udefra ved passe og pleje den med produkter, der er udelukkende er baseret gode ingredienser, vitaminer, mineraler og antioxidanter, er jeg overbevist om, at det gør en forskel for både hud, krop og sind. For mig er det koden til skønhed, sundhed OG velvære.

Du kan naturligvis også følge Marbea Beauty på instagram (@marbeabeauty) og facebook (Marbea Beauty), hvor jeg vil blive utrolig glad for at se billeder af eksempelvis din ordre og/eller brug af produkterne fra Marbea Beauty - brug meget gerne tag.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det rette produkt, er du altid velkommen til kontakte mig.

De skønneste hilsner fra Susanne, stifter og ejer af Marbea Beauty.

Translation missing: da.general.search.loading